Sodelujte z nami

Slovensko društvo INFORMATIKA s ponosom najavlja že 27. konferenco Dnevi slovenske informatike 2020, ki bo tradicionalno v Kongresnem centru Bernardin, Portorož, od 26. do 28. oktobra 2020 in vas vabi k sodelovanju. Prvi dan bo namenjen vabljenim odločevalcem na področju informatike v Sloveniji, da se pogovorijo o problemih in izzivih, na katere bi preko tematskih predavanj skupaj našli rešitve. V rednem delu konference pa bomo povezali gospodarstvo, javni sektor in znanstveno-izobraževalne ustanove. Na njej bodo ugledni strokovnjaki skozi serijo predstavitev avtorskih prispevkov, okroglih miz in predavanj tako z akademskega kot s praktičnega vidika prikazali rešitve, ki bodo koristile vsem kot primeri dobre prakse v različnih dejavnostih. Posebna pozornost konference bo posvečena tudi študentom in nosilcem idej – zagonskim (»start-up«) podjetjem. Prav tako bomo v sklopu dogodka organizirali tudi praktične - “hands-on” delavnice, kjer bomo udeležencem predstavili najnovejše tehnologije, ki se uporabljajo pri razvoju novih produktov.


Seznam paketov za partnerske organizacije


Za dodatne informacije, cene in dogovore, prosimo kontaktirajte go. Nino Fileš na 041/620-055 ali organizacijsko ekipo konference na dsi2020@drustvo-informatika.si.


Opombe : 

  • Sponzor študentske nagrade mora izbrati vsaj srebrni paket + 500EUR za nagrado študentom. Sponzor je deležen tudi posebne izpostavljenosti (promocija po univerzah in podelitev nagrade na večernem druženje konference).
  • Brezplačne kotizacije veljajo za oba dneva konference in ne vključujejo delavnic.
  • Poleg izbranih lastnosti paketov so možni tudi dodatni dogovori s partnerjem/sponzorjem.
Srebrni sponzorji
in516ht ineor
razvoj rešitve bplanet d.o.o.